Autoschade

Uw schade repareren?

Autoschade 

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van autoschadeherstel. En dan bedoelen wij niet alleen het herstellen van de schade, maar met alles wat erbij komt kijken. Wij zijn bekend bij de meeste verzekeraars en dat betekend dat wij op een makkelijke en eenvoudige manier uw autoschade kunnen behandelen. Zoals het regelen van een schade expert tot en met de financiele afhandeling.

Vakkundig herstellen 

Ook beschikken wij over de kundigheid van het uitdeuken zonder spuiten. [mits de lak niet is beschadigd] dat vaak met een kwartier weer klaar is zodat u na het genot van een kopje koffie of thee uw weg weer kunt vervolgen.
Kleine deel reparatie’s is bij ons zeker bekend, zoals het bijspuiten van een bumperhoek tot het weer laten glimmen van uw kunststof koplamp.

Leenauto

Tevens hebben wij ook leen auto’s waarmee u indien nodig uw weg weer kunt vervolgen terwijl wij de schade aan uw auto herstellen. Ook hebben wij een oprijwagen waarmee wij uw auto kunnen ophalen en ook weer terug kunnen brengen.

Niet alleen schadeherstel…

Bij de Algemene Spuiterij Ebbers BV doen wij niet alleen aan schadeherstel, maar bieden wij veel verschillende diensten aan om uw auto op te knappen. Allereerst kunnen wij uiteraard uw auto bespuiten. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw auto een nieuw uiterlijk krijgt wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe kleur zou willen. Ook andere soorten schade kunnen wij bij de Algemene Spuiterij Ebbers BV herstellen. Deukschade waarbij geen sprake is van lakschade kunnen wij zelfs binnen 15 minuten uitdeuken.

Onze service is daarnaast ook nog eens erg gemakkelijk. Wij zijn bekend bij de meeste verzekeraars in Nederland, dus u zit niet vast in een financiële wirwar. Wij werken echter niet alleen aan moderne auto’s, maar kunnen u ook helpen wanneer u in het bezit bent van een oldtimer. Wij kunnen oldtimers restaureren en ze met een nieuwe verflaag nieuw leven inblazen. Uw oldtimer blijft dus oud, maar ziet er weer zo goed als nieuw uit.

Portfolio

Algemene Spuiterij Ebbers heeft veel ervaring met schadeherstel. Niet alleen met schade herstel, maar ook voor anders spuitwerk aan uw auto, campers, motor, etc. 
Onderstaand vindt u ons portfolio met enkele uitgevoerde projecten.

Afspraak maken?

info@ase-ede.nl

0318-630 801

Boylestraat 11, 6718 XM EDE