Overig spuitwerk

Wat doen we nog meer?

Spuitwerk motor of brommer

Ook uw motor of brommer kan beschadigd raken, door bijvoorbeeld een deuk in de tank of beschadigingen aan de kunststof onderdelen. Wij repareren dit voor u op vakkundige wijze, zodat er niets meer te zien zal zijn van de schade.

Ook uw motor, scooter of brommer kan beschadigd raken, door bijvoorbeeld een deuk in de tank of beschadigingen aan de kunststof onderdelen. Wij repareren dit voor u op vakkundige wijze, zodat er niets meer te zien zal zijn van de schade.

Keukens spuiten

Bent u wel tevreden over uw huidige opstelling, maar niet blij bent met de kleur van uw keuken? De keuken laten spuiten kan dan een prima oplossing zijn! Ook kan het zijn dat uw keuken is beschadigt of dat de folie die erop zit los laat. Het is ook veel goedkoper om uw keuken te laten spuiten dan dat u een nieuwe keuken koopt, denk daarbij aan duizenden euro’s verschil.

De keukenfronten zijn over het algemeen uitstekend te (de)monteren wat als voordeel heeft dat alleen de fronten bij ons zijn en de kasten bij u blijven, waardoor u gewoon gebruik kunt blijven maken van uw keuken.

Meubels of deuren spuiten

Uw meubels of deuren kunt u bij ons prima laten spuiten. Het voordeel van deuren spuiten is dat u binnen een aantal dagen de deuren weer terug hebt en u niet in de verflucht zit. Wij kunnen alle deuren te gelijk te doen, dus u bent veen sneller klaar dan het zelf doen. Het laten spuiten van de deuren heeft dus vele voordelen en het is ook nog mooier.

Meubels spuiten kan zeker, bijvoorbeeld in een mooie kleur of juiste een blanke lak; alles is mogelijk!

Tegen een kleine vergoeding kunnen wij ook uw deuren en/of meubels ophalen en uiteraard weer terug brengen.

Portfolio

Wij hebben jarenlange ervaring met het spuiten van auto’s, motoren, brommers, meubels en klein industrie. In onderstaand portfolio geven wij u een kijkje in enkele projecten die wij hebben uitgevoerd.

Afspraak maken?

info@ase-ede.nl

0318-630 801

Boylestraat 11, 6718 XM EDE